• Dansk
  • English
  • Swedish

Ydelse

Overpumpning

Vi udfører alle typer opgaver inden for overpumpning. Vi benytter klimavenligt og støjsvagt udstyr med høj driftssikkerhed. Alle vores overpumpninger er med overvågning.

Driftssikker, miljøvenlig og støjsvag overpumpning er en af RH Pumpers kernekompetencer. Vi anvender den nyeste teknik og det sikreste kommunikationsudstyr til at overvåge pumper og vandniveau til fordel for både driftsbudget og for miljøet.

RH Pumper udfører alle opgaver indenfor overpumpning. Vores pumpeudstyr og ekspertise sikrer optimal driftssikkerhed, arbejdsmiljø og miljø. Ved overpumpninger stilles der ofte krav om backup pumper, døgnovervågning med alarmering og vagtordning, hvilket vi stiller til rådighed som standard.

Overpumpning med nyeste teknologi

Med det nyeste udstyr sikrer vi overvågning i døgndrift af både pumper og vandniveau. Til overvågning af overpumpning benytter vi altid fjernovervågning (SRO), hvilket sikrer, at vi altid øjeblikkeligt kan rykke ud, hvis der mod forventning skulle opstå alarmer eller fejlmeldinger. Vandspejlet bliver logget jævnligt, så vi hele tiden kan følge og dokumentere overpumpningens effekt. Det sikrer en høj driftssikkerhed.

Hos RH Pumper har vi udviklet flere elektriske selvansugende og transportable pumper, som er miljøvenlige og støjsvage. De er yderst driftssikre, og de reducerer samtidig omkostningerne ved overpumpningen. Alt i alt giver det en gevinst for både driftssikkerhed, miljø og økonomi.

Til opgaver, hvor der ikke er strøm tilgængeligt, anvender vi dieseldrevne pumper.

Overpumpning efter jeres behov

Vores specialiserede overpumpningsteam løser alle overpumpningsopgaver af kortere eller længere tids varighed. Akut eller planlagt – Vi rykker gerne ud til alle størrelser af overpumpning på alle tider af døgnet.

Når overpumpningen er afviklet, henter vi udstyret igen. Når udstyret ankommer til vores værksted, bliver udstyret serviceret, vedligeholdt, testet og rengjort. Dette sikrer, at vores udstyr altid er klart og driftssikkert til næste opgave.

Hos RH Pumper sætter vi en ære i at levere en komplet løsning med alt lige fra dokumentation, til etablering, og til drift med høj sikkerhed døgnet rundt.

Med vores brede og stadigt mere klimavenlige produktportefølje er vores fokus at skabe skræddersyede løsninger inden for overpumpning og samtidig tilbyde støjsvag og klimavenlig overpumpning med markant mindre driftsudgifter.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende pumpesnak – uanset opgavens type, størrelse eller pumpeydelse.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish