• Dansk
  • English
  • Swedish

Case

Renovering af pumpestationer

Bornholms Spildevand stod selv for overpumpning på flere komplekse projekter.

Bornholms Spildevand, har hen over sommeren og efteråret 2023 moderniseret og renoveret adskillige pumpestationer på Bornholm.

RH Pumper blev spurgt om vi kunne støtte med overpumpning af pumpestationerne, imens renoveringen skulle finde sted. Vi havde en grundig fysisk gennemgang af de enkelte overpumpninger. Dette for at afdække løsninger, og fokus punkter for opgaveløsningen.

Der blev drøftet en konstellation hvor Bornholms Spildevand selv stod for overpumpningerne gennem anvendelse af vores brugervenlige elektriske selvansugende pumper – Hvilket vi syntes var en rigtig fornuftig ide. Gennem god sparring og dialog designede RH Pumper og Bornholms Spildevand overpumpningerne.

Nem og smidig installation gennem sidemandsoplæring.

Den første overpumpning der skulle etableres, var vi fælles om. Derved kunne Bornholms Spildevand se hvordan den fysiske installation skulle finde sted, samt hvordan styringen skulle sættes op. Det har altid været vigtigt for RH Pumper at vores udstyr til overpumpning er brugervenligt og driftssikkert.

Elektriske selvansugende pumper.

De elektriske selvansugende pumper anvender vi ved alle overpumpninger og pumpeopgaver, hvor det er muligt. Dette på baggrund af at der er de mest klimavenlige pumper vi har. Pumperne er CE-mærket og godkendt til anvendelse i tættere bebyggelse. Pumperne er støjsvage, samt designet så de fylder minimalt. Alle pumperne leveres med dokumentation samt CE-mærkning. Pumperne anvendes enkelt og smidigt til overpumpning, men kan også anvendes til andre pumpeopgaver.

Frekvensreguleret med styring.

Gennem tiden har RH Pumper designet og udviklet pumpestyringer til vores transportable selvansugende elektriske pumper. Pumperne består af en pumpestyring som er synkroniseret med frekvensomformeren. Dette gør det muligt at frekvensregulere pumpen, og derved at styre flowet og løftehøjden på pumpen. I praksis betyder det at vi kan regulere pumpen, alt efter det det tilløb der er til pumpen. Derved kan pumpen reguleres således den kun bruger den mængde strøm der er behov for. 

Tak for et godt og stærkt samarbejde til alle involverede på projekterne! Står du med et lignende projekt hvor du selv ønsker at stå for overpumpningen så tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar til at designe overpumpningen, som du så selv etablerer.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish