• Dansk
  • English
  • Swedish

Ydelser

Vi udfører et bredt sortiment af ydelser inden for pumpe og spildevandsbranchen.
Alle vores ydelser bygger på stor erfaring og teknisk viden.

Overpumpning

Vi udfører alle typer opgaver inden for overpumpning. Vi benytter klimavenligt og støjsvagt udstyr med høj driftssikkerhed. Alle vores overpumpninger er med overvågning.

Rørrensning og flushing

Rørrensning og Flushing

Vi tilbyder rørrensning og flushing af næsten alle typer rør. Både nyetableringer, men også ledninger af ældre dato.

Pumpeservice og reparation

Salg af pumper

Er I på udkig efter kvalitets pumper og materiel til jeres opgave? Lad os hjælpe jer! Vi er lagerførende fra vores eget lokale lager med en lang række kvalitetsbrands.

Pumpeservice og reparation

Er det tid til serviceeftersyn af jeres pumper? Vi har eget værksted samt mobilt værksted. Service udføres af vores erfarne teknikere.

Afspærrings­balloner

Mange opgaver kræver afspærring af rørsystemerne. Vi benytter kun certificerede afspærringsballoner og arbejder med sikkerhed som topprioritet.

Udlejning

Vi udlejer kvalitetsudstyr fra alle vores førende brands. Vi bistår med dokumentation og vejledning i anvendelse af udstyret.

Vores ydelser

Hos RH Pumper tilbyder vi en bred portefølje af ydelser til vores kunder. Vi er eksperter indenfor forskellige pumpeopgaver. Det indebærer salg, tilbehør, udlejning, service og reparation af pumper. Hos RH Pumper har vi gode cases, der fortæller mere om vores arbejde.

 

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish