• Dansk
  • English
  • Swedish

Brands

Her finder du alle vores populære kvalitetsbrands.
Vores brands er nøje udvalgte, med fokus på kvalitet og driftssikkerhed.

Pioneer pumpe

Pioneer

Pioneer pumper hører til de mest højt ydende pumper på markedet. Bedre flow, højere løftehøjde, stører effektivitet. Pioneer designer og leverer produkter af høj kvalitet.

Heavy duty slurry pumper

Toyo

Toyo fremstiller heavy duty slurry pumper til ekstremt krævende brug. Pumperne kan håndtere op til 70% tørstof.

PX Flow - spildevandspumper

PX Flow

PX Flow er førende brand inden for spildevandspumper. PX Flow besidder en stor produktportefølje som kan anvendes bredt i industrien.

Grindex Pumper

Grindex

Grindex Pumper er designet og dimentioneret til anvendelse under svære og krævende forhold. Alt i slampumper og lænsepumper. Alle pumper leveres også udført i rustfri 316 stål.

Pemo

Pemo Pumps laver ekstrem kraftige slurry pumper. Alt i Vertikale, horisontale samt dykpumper.

Speroni

Speroni

Speroni er en Italiensk virksomhed som fører et utroligt stort produktprogram som henvender sig til et utal af industrier.

SAER

SAER

SAER leverer pumper af forskellig karakter. Pumperne findes i en lang række forskellige modeller.

FIPS Zirantec

Fips & Zirantec

FIPS Zirantec har mere end 30 År i branchen. Deres produktportefølje indeholder pumper til spildevand samt industrielle pumper af forskellig karakter.

RH Pumper Engineering

RH Pumper udvikler løbende innovative styringer og pumpe konstellationer. Alt dette for konstant at optimere driftssikkerheden. Vi lægger meget energi i at tænke klimavenlige løsninger ind i udviklingen.

OMVE - produktion af rør og bøjninger

OMVE

OMVE producerer rør og bøjninger i et væld af dimensioner og udformninger. Alle med det let anvendelige Quick Release System.

Gollmer og Humme

Gollmer & Hummel

Gollmer og Hummel er førende inden for produktion af slanger og fittings. Gollmer og Hummel leverer markedets bedste slanger. Slangerne er kendetegnet ved deres unikke vævning, fleksibilitet og minimalt tryk tab.

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish