• Dansk
  • English
  • Swedish

Brand

Gollmer & Hummel

Gollmer og Hummel er førende inden for produktion af slanger og fittings. Gollmer og Hummel leverer markedets bedste slanger. Slangerne er kendetegnet ved deres unikke vævning, fleksibilitet og minimalt tryk tab.

Den tyske virksomhed Gollmer og Hummel har mere end 150 års erfaring på markedet, og drives nu af femte generation.

Grundet Gollmer og Hummels mange år i branchen, har Gollmer og Hummel været med til at udvikle de kvalitetsslanger, som præger markedet i dag. Deres produktportefølje spænder vidt, lige fra brandslanger, slanger til industrien samt slanger til landbrugssektoren. Som supplement til deres slanger fremstiller Gollmer og Hummel også et bredt sortiment af fittings.

Et af kendetegnene ved Gollmer og Hummels slanger er, at der i produktionen anvendes en særlig vævning og gummisammensætning, som sikrer en høj styrke og maksimalt flow. Gollmer og Hummels slanger og fittings produceres i Tyskland. Under produktionen førers der løbende kontrol – Dette for at sikre produkter af højeste kvalitet.

Gul Progress Supply slange

Det specielt vævede design garanterer en ekstrem stærk og fleksibel slange. Vævningen er fuldstændigt indlejret i gummiblandingen, dette bevirker at slangen har stor beskyttelse mod mekaniske skader og slid. Alt i alt en utrolig stærk slange som lever op til forventningen. Alle slange dimensioner lagerføres ved RH Pumper 

Titan Slanger

Førstevalget hvis der ønskes en almindelig stærk og robust brandslange. Titan slangen er lavet af multifilament polyestergarn med høj styrke, cirkulært vævet med twill vævning, hvilket gør den modstandsdygtig overfor f.eks. Havvand, Ozon, uv og en bred vifte af kemikalier. 

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish