• Dansk
  • English
  • Swedish

Case

Stor overpumpning i Nordsjælland.

RH Pumper udfører overpumpning på Lundtofte Renseanlæg.

Vandet i indløbet skal overpumpes, da der skal ske en omfattende renovering og modernisering af rist, indløbspumper og meget mere.

Flowet i indløbet varierer fra 300 l/s til 1800 l/s. Til at transportere mængden af vand er der udlagt 4 parallelle Ø500 rør. For ikke at være til gene på byggepladsen er der opstillet 2 portaler.

Anstillingen er meget kompakt grundet hensyntagen til de lokales færden i området. Dette har sat store krav til rørføringen samt anstillingen af overpumpningen.

I indløbet er der monteret 2 stk. spærreballon Ø1400 mm som har til opgave at blokere for vandet, således at indløbet efter ballonen er tørlagt – og arbejdet kan udføres sikkert.

Overpumpningen fokuserer på høj driftsikkerhed, da der ikke er plads til Back-Up pumper. Dette sætter store krav til det samlede design af overpumpningen.

Overpumpningen er overvåget 24/7 via vores elektroniske SRO-baseret kontrolsystem som er i direkte forbindelse med vores vagtteam.

RH Pumper er en løsningsorienteret virksomhed som arbejder tæt sammen med rådgivere, bygherre og entreprenører. Dette sikrer et bredt og konstruktivt samarbejde for den samlede løsning.

Står I med pumpearbejde, er i altid velkommen til at kontakte RH Pumper.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish