• Dansk
  • English
  • Swedish

Case

Rørrensning på den Blå planet

Eksotiske fisk i kæmpe akvarier fik rene rør ved hjælp af rørrensning

RH Pumper A/S er eksperter i opgaver indenfor rørrensning. Den Blå Planet kontaktede os da de havde brug for en rørrensning af deres forsyningsrør til deres store bassiner, indeholdende eksotiske fisk fra hele verden. Opgaven lød spændende, og med vores ekspertise, ville vi kunne skabe den rigtige løsning.

Problematikken ligger i, at forsyningsrørene over tid lukker til med sand, muslinger og lignende fremmedlegemer, og derfor var det en nødvendighed med en rørrensning.

Gennem dialog med Den Blå Planet fandt vi frem til den rigtige løsning af opgaven. Vores specialiserede rørrensnings team pakkede pumper og rør, og kørte til Den Blå Planet.

Opgaven krævede en særlig løsning, blandt andet fordi forsyningsrørene løber 1800 meter ud i Øresund. Det betød, at vi måtte sende dykkere ud i Øresund for at modtage rensegrisene, som vi sendte igennem rørene. Dykkerne kunne tydeligt se at der kom betydelige mængder fremmedlegemer ud under rørrensningen.

Da vi ankom til Den Blå Planet, opstillede RH Pumper A/S pumper og rørføring/transmission og iværksatte rørrensningen. Efter nogle timers arbejde, og afsendelse af 6 rensegrise kunne vi gennem dialog med dykkerne konstatere at rørene var renset, da der ikke længere kom fremmedlegemer ud.

Vi var færdig således at Den Blå Planet kunne åbne for gæster til normal tid.

Et spændende projekt, hvor det med tydelighed kunne konstateres at rørrensningen havde effekt.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish