• Dansk
  • English
  • Swedish

Case

Overpumpning af hovedkloak

Spildevand fra Valby og Frederiksberg løber i hovedkloak, som skulle omlægges på grund af nyt byggeri på hjørnet af Carsten Niebuhrs Gade og Bernstorffsgade (den gamle postterminal).

Spildevandsmængden, der skulle overpumpes, varierede fra ca 0,4 m3/sekund til 2 m3/sekund. Samlet blev der etableret 1276 meter ø 500 rør, fordelt på 4 parallelle linjer.

Overpumpningen kørte primært med selvansugende elektriske pumper, der ved øget flow, blev kombineret med dieseldrevne pumper. Fra pumperne blev tændt og til den nye 200 tons tunge kloakledning var klar, og pumperne blev slukket, gik der 16-18 dage.

Vi løser alle opgaver inden for overpumpning

Vores overpumpningsafdeling løser alle pumpeopgaver af kortere eller længere tids varighed. Vi leverer, idriftsætter, overvåger – og henter udstyret igen, når opgaven er løst.

Overpumpning – af mere end 1.000 liter i sekundet, backup-pumper, højvandsalarm via sms, avanceret styring, døgnovervågning samt tilkaldevagt m.v.

Vi er et af de få firmaer i Danmark, der har udstyret og ekspertisen til at løse alle typer overpumpningsopgaver.

SRO/Fjernovervågning er standard for alle overpumpninger med el- og motorpumper

Med SRO-overvågning (Styring Regulering Overvågning) kan man via loggen bl.a. følge med i, hvor mange gange pumpen er startet og hvornår i løbet af dagen, samt se den totale pumpetid for hver pumpe over et døgn.

Oversigten, der kan indstilles individuelt, giver mulighed for at følge status for pumperne, eventuelle alarmer samt indstille kurveoversigten efter ønske.

Alle informationer kan eksporteres til brug i rapporter og statistikker m.v.

Overpumpning i forbindelse med strømpeforing af ledninger til spildevand i forsyningssektorer er en af vores stærke kompetencer.

Vi har lavet rigtig mange spændende overpumpningsopgaver i strømpeforingsprocessen. Fra små pumpejob med slampumper ned til bare 2” til de største og meget komplicerede overpumpninger. Her har vi krydset både jernbane og motorvej med flere transmissioner på 650 mm rør og ydelser på over 1100 liter pr. sekund.

Tidligere lavede vi alle overpumpninger med selvansugende motorpumper. I dag har vi lavet elektriske selvansugende spildevandspumper, hvilket er billigere, og overpumpningen giver mindre støjgener.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Årstal

2019 – 2020

Ydelser

Brands

Søg