• Dansk
  • English
  • Swedish

Brand

RH Pumper Engineering

RH Pumper udvikler løbende innovative styringer og pumpe konstellationer. Alt dette for konstant at optimere driftssikkerheden. Vi lægger meget energi i at tænke klimavenlige løsninger ind i udviklingen.

RH Pumper har gennem mange år i branchen udviklet og designet innovative løsninger og hjælpemidler til pumpe og spildevandsbranchen. Vi har stor fokus på klimavenlige løsninger, og søger hele tiden at optimere vores nuværende produkter.

Transportable selvansugende elektriske pumper

På baggrund af mange års erfaring med komplicerede opgaveløsninger, har RH Pumper udviklet transportable selvansugende, elektriske pumper. Pumperne findes i flere forskellige størrelser alt efter opgavens karakter.

De elektriske pumper anvender vi ved alle overpumpninger og pumpeopgaver, hvor det er muligt. Dette på baggrund af at der er de mest klimavenlige pumper vi har. Pumperne er CE-mærket og godkendt til anvendelse i tættere bebyggelse. Pumperne er støjsvage, samt designet så de fylder minimalt. Alle pumperne leveres med dokumentation samt CE-mærkning. Pumperne anvendes enkelt og smidigt til overpumpning, men kan også anvendes til andre pumpeopgaver.

Frekvensreguleret med styring

Gennem tiden har RH Pumper designet og udviklet pumpestyringer til vores transportable selvansugende elektriske pumper. Pumperne består af en pumpestyring som er synkroniseret med frekvensomformermern. Dette gør det muligt at frekvensregulere pumpen, og derved at styre flowet og løftehøjden på pumpen. I praksis betyder det at vi kan regulere pumpen, alt efter det det tilløb der er til pumpen. Derved kan pumpen reguleres således den kun bruge den mængde støm der er behov for. 

 

Fuld SRO Overvågning

RH Pumper innoverer løbende SRO-overvågningen til vores selvansugende elektrisk pumper og balloner, således at overvågningen af pumper og afspærrings balloner fungerer bedst muligt. Den kontinuerlige udvikling tilsikrer at systemerne, bliver så brugervenlige som muligt. Vagtpersonalet er koblet sammen vores overvågning samt døgnsupport. Det sikre optimal tryghed for vores kunder i opgaveløsningen. Det vil være muligt at få tilsendt døgnrapporter, som kan brugs som dokumentation for bagudrettet drift. 

Portaler

På baggrund af vores erfaring har RH Pumper udviklet egne portaler til at føre rørføring over veje og lignende, hvor der udføres overpumpninger. Portalerne er godkendte til brug i både ind- og udland. Vi har adskillige gange løst opgaver, hvor vi har ført overpumpninger over både 3 og 6 spors veje. 

 

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish