• Dansk
  • English
  • Swedish

Info

Profil

RH Pumper A/S har gode kontorer og værkstedsfaciliteter samt masser af plads til pumper, brønde, rør og andet materiel. Kun 2 kilometer væk ligger motorvej E20, hvilket giver gode logistiske forudsætninger.

I maj 2006 stiftede Rasmus Hansen RH Pumper A/S. Virksomheden startede hjemme i garagen i Slots Bjergby, lidt uden for Slagelse. 10 år for inden arbejde Rasmus i ingeniørvirksomheden P. Mogensen A/S som blandt andet førte brandet Pumpex. Pumpex agenturet blev dengang medtaget til RH Pumper A/S, og er den dag i dag en stor del af historien.

I december 2007 gik RH Pumper A/S sammen med anden medstifter, og de stiftede sammen et fælles selskab. RH Pumper A/S var meget engageret med overpumpning og havde en stor forståelse for nødvendigheden af overpumpning i spildevandsbranchen. Med stort gåpåmod og drive for at skalere virksomheden, var RH Pumper A/S det bærende led i samarbejdet. Dette grundet en teknisk baggrund oparbejdet gennem mange år i pumpebranchen.

I 2008 flyttede RH Pumper A/S virksomheden til større lokaler på adressen Kongstedvej 9 i Slagelse. RH Pumper A/S udviklede sig med stor hastighed og flere brands og ydelser kom til. Overpumpning blev efterhånden en meget stor del af RH Pumper A/S forretningskoncept.

I sommeren 2012 måtte RH Pumper A/S igen flytte på grund af pladsmangel og ejendommen Kongstedvej 6-10 blev købt i et fællesskab med daværende samarbejdspartner. Dette var i god tråd med den rivende udvikling som Rasmus Hansen stod over for med RH Pumper A/S.

I 2017 valgte Rasmus at gå solo, og kunne derved udvikle bedre og smartere løsninger til overpumpning. Dette medførte at Rasmus Hansen Holding solgte sin andel på 50 % af ejendommen Kongstedvej 6-10 samt dertilhørende selskab.

Umiddelbart efter salget køber RH Pumper A/S en stor erhvervsejendom på Stenrøjlervej 1 i Slagelse. Her kunne nu etableres nyt domicil hvor alle nuværende ydelser skulle drives fra. I 2017 stiftede Rasmus Hansen Holding også virksomheden RH Pumper AB i Sverige, hvorfra de Svenske projekter driftes og administreres.

Idag - RH Pumper A/S er nu en virksomhed i hastig udvikling. RH Pumper A/S er en topmoderne virksomhed, hvor medarbejderne har stor erfaring, og projekter løses altid med passion og stor glæde. Vi arbejder med stort drive og innovative løsninger, samt søger hele tiden at løse vores kunders behov.

Vi har med tiden udviklet transportable selvansugende elektriske pumper med fuld overvågning. Overvågningen sker med direkte reference til vores eget overvågningssystem i Slagelse. Ydermere har vi udviklet portaler som anvendes når rørføring skal krydse vejbaner. Alle portaler er med godkendelse til anvendelse i hele Norden. Vi har etableret løsninger hvor vi har krydset op til 8 vejbaner i varierende terræn.

I takt med den store efterspørgsel på pumper og ydelser kommer der løbende mere personale til. Dette værende alt lige fra bemanding af servicebiler, indkøbere og ingeniører til projektledelse.

Grundet travlhed i det danske marked og stigende efterspørgsel fra vores svenske naboer har vi per. 1. Marts 2024 ansat Henrik Bjoljahn som vores CEO for RH Pumper AB. 

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.dk

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish