• Dansk
  • English
  • Swedish

Case

Flushing af procesrør

Stor flushing af procesrør på Facebooks nye datacenter i odense.

I Odense øst er Facebook ved at opføre fem nye serverbygninger. Bygningerne indeholder enorme mængder af servere. Disse servere har til opgave at administrere den data og trafik som Facebook brugere genererer gennem anvendelse af platformen, primært i Europa.

RH Pumper A/S har fået en forespørgsel omkring levering af pumper og ekspertise til gennemførsel af en stor flushing af procesrør til kølevand på en af serverbygningerne.

En forespørgsel vi naturligvis går til med en løsningsorienteret tilgang!

Facebook har i samarbejde med Odense fjernvarme etableret en symbiose som gør at returvandet fra serverne kan opvarme indbyggernes huse i Odense om omegn. Det anslås at returvandet kan opvarme op mod 11.000 husstande.

RH Pumper A/S har rådgivet om hvordan flushingen skal gennemføres. Dette er sket gennem en teknisk beskrivelse med tilhørende dokumentation, en procedure RH Pumper A/S altid anvender.

Flushingen sker ved at der etableres et recirkulerende system med anvendelse af to store Pioneer pumper med monteret opsamlingsfilter.

Under Flushingen skabes en høj vandhastighed i røret. Dette tilsikrer at alle svejseskaller og fremmedlegemer fjernes i rørene.

Flushing er vigtigt at gennemføre ved nyetableringer af procesrør, da 70 til 90 procent af alle driftstop skyldes fremmedlegemer i rørene.

Tak for det gode samarbejde og engagement til alle involverede samarbejdspartnere på tværs af nationaliteter.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Kunde

Facebook

Årstal

2022

Ydelser

Brands

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish