• Dansk
  • English
  • Swedish

Ydelse

Afspærrings­balloner

Mange opgaver kræver afspærring af rørsystemerne. Vi benytter kun certificerede afspærringsballoner og arbejder med sikkerhed som topprioritet.

Ved reparation og istandsættelse af rør kan det være nødvendigt med en afspærring af selve røret. Til det benyttes en såkaldt afspærringsballon. Gennem mange års erfaring har vi opbygget et stort kendskab og knowhow i at sætte afspærringsballoner i forbindelse med vand- og kloakarbejde. Alle vores afspærringsballoner er certificerede, og vi garanterer, at de er tætte, testede, og kan klare det tryk, de er opgivet til. I valget af afspærringsballon tages der højde for typen af medie, der skal holdes tilbage, fx kemi, varme og kulde m.v. men også rørets udformning.

Rørballoner og deres funktion:

Afspærringsballoner er også kendt under navnene rørballoner eller spærreballoner. De anvendes til afspærring af vand og kloakrør. Ballonerne anvendes til at forhindre indtrængen af vand, gasser og snavs i røret. Oftest anvendes afspærringsballonerne ved reparation samt istandsættelse, hvor behovet for en blokade er til stede.

Sikkerhed er en topprioritet

Når der arbejdes med afspærringsballoner, er sikkerhed noget af det vigtigste. Man må som udgangspunkt aldrig opholde sig nær en afspærringsballon som er i funktion og pumpet op. Afspærringsballonerne har et maksimalt tryk og et maksimalt bagtryk. Det er derfor vigtigt altid at anvende certificerede og godkendte balloner og trykmålere. Hos RH Pumper A/S har vi udviklet vores egne lufttryksmålere, som er en del af vores SRO-system. Dette sikrer, at vi altid kan holde øje med trykket i afspærringsballonerne for alles sikkerhed

Forberedelse af afspærringsballonen

Det er vigtigt, at der anvendes den korrekte type ballon til opgaven. Derfor er forberedelsen før opgaven vigtig for os. Vi fastsætter diameteren på røret, hvor ballonen skal anvendes. Herefter er det vigtigt at finde ud af, hvilket bagtryk der kan forventes på ballonen. Når dette er på plads, er det tid til, at røret skal afrenses og ballonen skal sættes med det korrekte pumpetryk.

Vi tilpasser altid vores udstyr til opgavens omfang, og vi skræddersyer gerne en løsning, der passer til netop jeres opgave. Vi er eksperter på pumpeydelser, derfor vil du altid være i sikre hænder hos os.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish