Ydelse

Udlejning

Vi udlejer kvalitetsudstyr fra alle vores førende brands. Vi bistår med dokumentation og vejledning i anvendelse af udstyret.

Hos RH Pumper er det muligt at leje pumper, rør samt slanger fra vores førende brands. Derved kan vi stå inden for høj driftssikkerhed samt materiel som overholder vores høje kvalitetsstandard. Som udgangspunkt kan det godt betale sig at leje udstyret, hvis det kun skal anvendes over en kortere periode. Vi er leveringsdygtige i stort som småt, hvad end det er en lille dykpumpe, en miljørigtig selvansugende elektrisk pumpe eller en stor dieseldrevet motorpumpe.

Rådgivning

Vi står altid klar med rådgivning for at guide dig til at vælge den rigtige pumpe, samt sikre at du får alt udstyret med til opgaven. Vi har mange års erfaring med opgaver og ydelser af forskellig omfang indenfor pumpning af forskellige væsker, og med vores udstyr er du altid sikret høj kvalitet.

Ønskes det vil vi naturligvis kunne bistå med teknisk dokumentation på alt udlejningsmateriel.

Levering

Vi leverer gerne udstyret i hele Danmark og Skandinavien, samt offshore. Dette aftales nærmere, hvis det ønskes. Alle økonomiske forhold afholdes indledningsvis af kunden, hvis ikke andet er aftalt.

Vores serviceafdeling sørger for service, vedligeholdelse samt rengøring af pumper og materiel før udlejning. Det sikrer, at pumper og materiel lever op til vores høje krav til driftssikkerhed og miljø.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com