• Dansk
  • English
  • Swedish

Ydelse

Udlejning

Vi udlejer kvalitetsudstyr fra alle vores førende brands. Vi bistår med dokumentation og vejledning i anvendelse af udstyret.

Hos RH Pumper er det muligt at leje pumper, rør samt slanger fra vores førende brands. Derved kan vi stå inden for høj driftssikkerhed samt materiel som overholder vores høje kvalitetsstandard. Som udgangspunkt kan det godt betale sig at leje udstyret, hvis det kun skal anvendes over en kortere periode. Vi er leveringsdygtige i stort som småt, hvad end det er en lille dykpumpe, en miljørigtig selvansugende elektrisk pumpe eller en stor dieseldrevet motorpumpe.

Rådgivning

Vi står altid klar med rådgivning for at guide dig til at vælge den rigtige pumpe, samt sikre at du får alt udstyret med til opgaven. Vi har mange års erfaring med opgaver og ydelser af forskellig omfang indenfor pumpning af forskellige væsker, og med vores udstyr er du altid sikret høj kvalitet.

Ønskes det vil vi naturligvis kunne bistå med teknisk dokumentation på alt udlejningsmateriel.

Levering

Vi leverer gerne udstyret i hele Danmark og Skandinavien, samt offshore. Dette aftales nærmere, hvis det ønskes. Alle økonomiske forhold afholdes indledningsvis af kunden, hvis ikke andet er aftalt.

Vores serviceafdeling sørger for service, vedligeholdelse samt rengøring af pumper og materiel før udlejning. Det sikrer, at pumper og materiel lever op til vores høje krav til driftssikkerhed og miljø.

Oversvømmelse – Begræns skaderne gennem god forberedelse

Ligger du i højrisikogruppen for at få oversvømmet dit hus, kælder, garage eller noget helt fjerde. Så skal du læse med her!

Klimaforandringer

Vi ser en stigende tildens til lokale oversvømmelser som mulig konsekvens af de klimaforandringer vi står overfor.

Det vigtigste element når vi taler oversvømmelser, er forberedelsesfasen. Udføres der en god forberedelse er det muligt at begrænse eller undgå skaderne.

Lej det rette udstyr – I god tid

Vi støtter bredt kommuner, forsyninger, forsikringsselskaber m.fl. –  RH Pumper støtter op alle steder hvor der kan opstå akut behov for pumpearbejde.

Er du endnu ikke klar til at investere i det rette udstyr, så er det muligt at leje udstyret hos RH Pumper. Vi har en stor flåde af udlejningspumper til anvendelse ved oversvømmelser. Bland andet:

Se gerne vores cases for at se udpluk af det udstyr vi kan tilbyde.

Lav en plan – effektuer den

Vi anbefaler altid at vi kommer ud og besigtiger projektet for at skabe den bedst mulige løsning. Vi har stor erfaring med at løse opgaver som relaterer til oversvømmelser, derved kender vi alt til den enorme vigtighed det er at lave en god plan, og anvende det korrekte udstyr til opgaven. Ønsker du at gøre den bedst mulige forberedelse, så kontakt RH Pumper for en uforpligtende snak omkring løsninger, og mulige beredskaber.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish