• Dansk
  • English
  • Swedish

Brand

Toyo

Toyo fremstiller heavy duty slurry pumper til ekstremt krævende brug. Pumperne kan håndtere op til 70% tørstof.

Toyo har mere end 60 års erfaring i pumpe branchen. Toyo har udviklet en serie af pumper, hvor fantasi og teknologiske fremskridt går hånd i hånd.

Toyo pumperne kendetegnes ved at pumperne er enormt driftssikre. Toyo`s ambitiøse vision med heavy duty pumperne er at kunne tilbyde driftsikre pumper til industrien således der undgås driftstop. Derved bliver man som virksomhed bliver mere konkurrencedygtige. Produktprogrammet består af mere end 135 modeller, i varianter fra 0,75 – 130 KW.

Pumperne er designet af et internt team af ingeniører, og efterfølgende fremstillet på Toyo`s fabrik i Japan hvor Toyo har tillige  har hovedsæde.

Toyo er et verdenskendt pumpemærke, specielt indenfor for de hårdføre brancher som f.eks. betonfabrikker, grusgrave, forbrændingsanlæg, kraftværker og andre krævende industrier. De er særdeles velegnet til hårdføre applikationer hvor andre pumpeproducenter må give op. Toyo`s pumper har en exceptionel lang levetid – selv i barske miljøer.

Agitatoren

Den patenterede agitator er placeret uden for det egentlige pumpehus. Toyo`s pumper er i stand til at frigøre væske og tørstof i næsten alle koncentrationer og størrelser (f.eks. mudder, grus, sand, skaller, sten mv.). Toyo pumper kan opnå en vedvarende pumpning af slam i en koncentration op til 70 % tørstof.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
  • Dansk
  • English
  • Swedish