• Dansk
  • English

Brand

Grindex

Grindex Pumper er designet og dimentioneret til anvendelse under svære og krævende forhold. Alt i slampumper og lænsepumper. Alle pumper leveres også udført i rustfri 316 stål.

Grindex blev grundlagt i 1940 af to ingeniører. Gennem deres kendskab til pumpebranchen vidste de to stiftere hvad efterspørgslen var. De udviklede kort tid efter de første 2 dykpumper som tilmed kunne tåle tørkørsel.

Det Svensk-grundlagte brand Grindex tilbyder en serie af slam-, lænse- og rustfrie pumper.  Pumperne opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Grindex har i deres produktion fokus på at tage mest muligt hensyn til miljøet.

Hele processen, fra design til fremstilling og test, udføres under kvalitetskontrollerede forhold for hver eneste pumpe. Grindex er et af verdens førende producenter af elektriske dykpumper, der henvender sig til krævende arbejdsforhold så som byggepladser, minedrift – og generelt inden for industrien.

Pumperne er kendt for deres høje driftsikkerhed og holdbarhed. Takket være deres særlige konstruktion og design kan pumperne køre uden opsyn i længere perioder, og endda tåle at køre tør i længere tid.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg