• Dansk
 • English
 • Swedish

Ydelse

Pumpeservice og reparation

Er det tid til serviceeftersyn af jeres pumper? Vi har eget værksted samt mobilt værksted. Service udføres af vores erfarne teknikere.

Hos RH Pumper A/S har vi både værksted, udstyr og ekspertisen til at udføre pumpeservice af høj kvalitet både akut og planlagt. Vi tilpasser vedligeholdelse og reparation af jeres pumper efter behov, og med en serviceaftale hos os, er I sikret høj driftssikkerhed med fokus på optimering og nedbringelse af omkostninger.

Driftssikkerhed og tryghed i fokus med pumpeservice

Vi kender alt til vigtigheden af driftssikkerhed på pumper og tilknyttet materiel. For at opnå optimal driftssikkerhed udfører RH Pumper A/S service og reparation af alle typer pumper og pumpeinstallationer.

RH pumpeservice står for:

 • Serviceeftersyn efter behov og kundeønske
 • Forbyggende vedligeholdelse
 • Service og reparationer af alle brands
 • Hurtig udrykning til akutte opgaver
 • Skræddersyet vedligeholdelsesstrategi
 • Lånepumpe ved nedbrud

Pumpeservice på eget værksted med nyeste udstyr

Til at udføre reparationer og pumpeservice har vi et værksted indrettet med det sidste nye testudstyr fra anerkendte producenter. Vi lægger hos RH Pumper A/S meget vægt på, at alt vores udstyr er testet og kontrolleret af rette myndigheder for at sikre tårnhøj kvalitet af vores service og reparationsarbejde. 

Akut pumpeservice under fuld sikkerhed

Vores specialiserede serviceteam er altid klar til at rykke ud med kort varsel. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr til at løse opgaven. Vores biler er udstyret med kraner, sikkerhedsudstyr, kvalitetsreservedele samt nye pumper fra vores stærke brands. Vores målsætning er, at vi altid løser vores kunders behov gennem kompetent og sikker udførsel af vores service- og reparationsopgaver.

Hurtig pumpeservice med eget reservedelslager

Hos RH Pumper A/S har vi stort reservedelslager til reparation og vedligeholdelse af alle typer pumper. Skulle det ske, at vi ikke har reservedelene på lager, har vi flere leverandører som sikrer høj leveringsstabilitet og kort leveringstid.

Vi tilbyder planlagt pumpeservice og vedligeholdelse af alle typer pumper og pumpestationer. I en travl hverdag er det ikke altid, der er fokus på forbyggende vedligeholdelse. Hos RH Pumper A/S hjælper vi gerne med at finde et skræddersyet vedligeholdelsesniveau. Vi udarbejder ud fra jeres behov en strategi, som tager højde for samlede omkostninger og maksimal driftssikkerhed.

Pumpeservice efter jeres behov

Med en serviceaftale fra RH Pumper A/S opnår I øget driftssikkerhed gennem løbende vedligeholdelse og eftersyn. Det er klart den bedste forebyggelse mod nedbrud. Samtidig forlænger det levetiden på pumperne og det tilknyttede materiel betydeligt. Investeringen for planlagt vedligehold er typisk begrænset, og tilbagebetalingen kort. I sidste ende kan det spare væsentligt på udgifterne til reparation, når pumperne bliver serviceret jævnligt.

Vi står klar til at rådgive jer om, hvordan vi sammen med jer sikrer et passende niveau for vedligeholdelse af jeres pumper og materiel med øje for optimering og minimering af de samlede omkostninger.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
 • Dansk
 • English
 • Swedish