Info

Medarbejdere

Hos RH Pumper A/S finder du følgende medarbejdere på vores kontor i Slagelse. Du er velkommen til at besøge os fysisk. Her vil vi kunne fremvise vores populære brands med personlig rådgivning.

Rasmus Hansen

Direktør

Rasmus er stifteren bag RH Pumper A/S, og står for den daglige ledelse samt den overordnede strategi. Rasmus er løsningsorienteret, og ser muligheder hvor andre giver op.

Thomas Danstrup

Driftschef

Thomas er vores daglig driftschef. Thomas er løsningsorienteret, og besidder et utroligt energisk drive. Thomas arbejder målrettet, har stort overblik, og leverer altid komplette og driftsikre løsninger.

Majbritt Jensen

Administration

Majbritt står for den daglige administration i huset. Dette værende alt lige fra økonomi, kundemodtagelse og intern koordinering.

Martin Andersen

Lager, Logistik og Reservedelsansvarlig

Martin står for alt hvad der handler om administration og drift af vores store lager. Dernæst er Martin vores mand, når det handler om reservedele til pumper og maskiner.

Jacob Jensen

Maskinmester / Projektleder

Jacob udarbejder tilbud og dokumentation til vores ydelser. Dernæst løser han ad hoc-opgaver samt er ansvarlig for vores ledelsessystemer og certificeringer.