• Dansk

Teknisk assistent søges.

Er du teknisk assistent el lign. gerne med erfaring fra pumpe- eller entreprenørbranchen, og vil du være en del af en ambitiøs virksomhed i vækst? Så har du chancen for at søge denne spændende stilling. Sammen med kompetente og løsningsorienterede kollegaer, vil du skulle bidrage til at levere kvalitetsløsninger inden for pumpebranchen.

Vi har mange års erfaring med overpumpning, salg af kvalitetspumper og service

Som teknisk assistent bliver dine primære arbejdsopgaver at supportere vores tekniske personale i tilbudsarbejdet. Skabe helhedsorienterede løsninger med udgangspunkt i udbud og licitationer, eller direkte kontakt fra kunder. Du får en alsidig hverdag, hvor opgaverne spænder alt lige fra udarbejdelse af teknisk dokumentation, sammensætning af tilbud. Sideløbende vil du være en del af de bærende kræfter inden for fastholdelse og udvikling af vores ISO-certificeringer og SoMe platform.

Mere konkret kan du se frem til at varetage følgende arbejdsopgaver:

  • Udarbejde teknisk dokumentation.
  • Bistå i udarbejdelse af tilbud.
  • Bistå med opretholdelse af ISO-certificeringer
  • Bistå i planlægning af servicestyring.
  • Ansvarlig for SoMe.

Vi har i de seneste 10 år været involveret i større overpumpningsopgaver i både ind- og udland. For at få succes i stillingen er det derfor vigtigt, at du behersker engelsk i både skrift og tale.

RH Pumper A/S er en spændende arbejdsplads med mange muligheder – vil du være med?

Når du arbejder hos RH Pumper A/S, bliver du en del af en dynamisk virksomhed, der prioriterer et rart og uformelt arbejdsklima. Vi tror på, at medarbejdernes trivsel og velvære skaber vækst og tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi en arbejdsplads med frie rammer og stor mulighed for faglig udvikling.

Vi har brug for dig, hvis du:

  • Du har en relevant teknisk uddannelse – kendskab til pumpebranchen er en fordel
  • Kan overskue, afgrænse og evaluere komplekse problemstillinger og udvikle strategi i tilbudsgivning
  • Er teknisk velfunderet og har stærke kommunikationsevner, er udadvendt og har lyst til at bidrage med din viden
  • Er omstillingsparat og har humor

Skal du være en del af holdet?

Hvis stillingen lyder som noget for dig, hører vi meget gerne fra dig snarest. Send dit CV og en ansøgning til info@rhpumper.dk hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om RH Pumper A/S

RH Pumper har hovedsæde i Slagelse og søsterselskab i Sverige. RH Pumper er de største i Norden indenfor overpumpning. Vi løser mange forskellige opgaver for et væld af kunder i ind- og udland. Mange års teknisk erfaring inden for overpumpning og pumper har sikret vores kunder optimale løsninger – uanset om der skal pumpes slam med stort tørstofindhold, udskiftning af spildevandspumper, rustfrie pumper til medicinalindustrien, pumper til den tunge industri eller spændende offshore projekter.

RH Pumper A/S løser opgaver med overpumpninger, salg af pumpeløsninger, vedligeholdelse af pumpeløsninger, overvågning af pumpeprojekter og meget mere som er relateret til pumper.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
  • Dansk