• Dansk
 • English
 • Swedish

BESAT BESAT-Ingeniør / tekniker søges til førende pumpe­virksomhed

Er du ingeniør/tekniker med erfaring fra pumpe- eller entreprenørbranchen, og vil du være en del af en ambitiøs virksomhed? Så har du chancen for at søge denne spændende stilling. Sammen med kompetente og løsningsorienterede kollegaer, skal du levere kvalitetsløsninger inden for pumpebranchen.

Hos RH Pumper A/S søger vi en dygtig kollega, der har interesse for tekniske løsninger i pumpebranchen. Du skal være med til at rådgive kunder, så vi sammen fortsat kan sætte standarden for overpumpninger, salg af pumper, samt fastholde vores høje service niveau.

Vi har mange års erfaring med overpumpningsopgaver, salg
af kvalitetspumper og service

Som ingeniør/tekniker bliver dine primære arbejdsopgaver at skabe helhedsorienterede løsninger med udgangspunkt i udbud/licitationer eller direkte kontakt fra kunder. Du får en alsidig hverdag, hvor opgaverne spænder fra sammensætning af tilbud og kontraktforhandlinger til aflevering af det påkrævede dokumentationsmateriale. Du vil håndtere både enkle og mere komplekse opgaver. Det er derfor nødvendigt, at du kan omstille dig alt efter kundens ønsker og behov. Mere konkret kan du se frem til at varetage følgende arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af tilbud, forhandling med kunder og udarbejdelse af teknisk pumpedokumentation.
 • Beregninger af tryktab og pumpevalg, samt udarbejdelse af tegningsmateriale.
 • Løsning af komplicerede pumpeopgaver i samarbejde med kollegaer.
 • ISO-certificering.

Vi har i de seneste 10 år været involveret i større overpumpningsopgaver i både ind- og udland. For at få succes i stillingen er det derfor vigtigt, at du behersker engelsk i både skrift og tale.

RH Pumper A/S er en spændende arbejdsplads med mange
muligheder – vil du være med?

Når du arbejder hos RH Pumper A/S, bliver du en del af en dynamisk virksomhed, der prioriterer et rart og uformelt arbejdsklima. Vi tror på, at medarbejdernes trivsel og velvære skaber vækst og tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi en arbejdsplads med frie rammer og stor mulighed for faglig udvikling.

Vi har brug for dig, hvis du:

 • Du har en relevant teknisk uddannelse – kendskab til pumpebranchen er en fordel.
 • Kan overskue, afgrænse og evaluere komplekse problemstillinger og udvikle strategi i tilbudsgivning.
 • Er teknisk velfunderet og har stærke kommunikationsevner, er udadvendt og har lyst til at bidrage med din viden.
 • Er omstillingsparat og har humor.

Skal du være en del af holdet?

Hvis stillingen lyder som noget for dig, hører vi meget gerne fra dig snarest. Send dit CV og en ansøgning til info@rhpumper.dk hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om RH Pumper A/S

RH Pumper har hovedsæde i Slagelse og søsterselskab i Sverige. RH Pumper er de største i Norden indenfor overpumpning og trendsættende på området; Vi løser mange forskellige opgaver for et væld af kunder i ind- og udland. Mange års teknisk erfaring inden for overpumpning og pumper har sikret vores kunder optimale løsninger – uanset om der skal pumpes slam med stort tørstofindhold, udskiftning af spildevandspumper, rustfrie pumper til medicinalindustrien, pumper til den tunge industri eller spændende offshore projekter.

RH Pumper A/S løser opgaver med overpumpninger, salg af pumpeløsninger, vedligeholdelse af pumpeløsninger, overvågning af pumpeprojekter og meget mere som er relateret til pumper.

Kontakt

Ønsker du yderligere information, så kontakt vores kontor på telefon +45 5850 6065 eller e-mail info@rhpumper.com

Søg
 • Dansk
 • English
 • Swedish