PX Flow pumper til spildevand og industri

PX Flow pumperne er standard med 3 dobbelt mekanisk akseltætning monteret i patron. De har overdimensionerede aksler og lejer, som gør at pumperne har meget lang levetid. PX Flow spildevandspumper har alle thermofølere i motorviklinger som gør, at motoren stanser ved for høj temperatur.

Kølingen af pumpen sker ved at kølevæsken cirkulærers rundt om motoren. Imellem de to øverste akseltætninger sidder et lille pumpehjul på pumpeakslen, som sørger for, at kølevæsken cirkulerer rundt og fjerner varmen fra motoren. Akseltætningen er udført meget kompakt, det gør, at det nederste leje sidder meget langt nede i pumpen.

Pumpehjulet er monteret tæt på det nederste leje kun adskilt af akseltætningen. Forskellige pumpehjul 1 kanal-, 2 kanal- eller 3 kanalhjul med stort frit gennemløb.

Alternativt til kanalhjul kan PXFlow tilbyde vortex pumpehjul med virkningsgrad, som viser sig at være det bedste valg. Ingen vibrationer, tilstopnings fri (Clock-free) ingen justeringer. Den samlede vurdering viser, at denne pumpe giver den billigste drift.

Her finder du datablade med alle tekniske specifikationer og trykkurver:

2 polet 3000 omdr.:

4 polet 1500 omdr.:

6 polet 1000 omdr.:

8 polet 750 omdr.:

Driftsikkerhed og økonomi er de vigtigste parametre, når vi skal vælge pumper til vores brønde

Driftsikkerhed kommer ved at vælge en PXFlow spildevandspumpe med vorteximpeller og være specifik, når der beregnes pumpehjul, så den kører med det rigtige flow og tryk. PXFlow tørtopstillede pumper med køl med alle væskeberørte dele udført i syrefast rustfrit stål aisi 316 er en helt unik pumpe, som kan anvendes, hvor der ønskes en meget stærk og driftsikker pumpe.

Nemt at konvertere til en PX Flow spildevandspumpe

Miljøvenlig pumpe kun med 1 dl. miljøolie på tætningen som indikator for tætningens tilstand. I oliekammeret er der standard monteret en føler, som måler om det kommer væske ind i olien. PX Flow passer koblingsfod med Pumpex og Flygt. Har du en Pumpex eller Flygt koblingsfod monteret i brønden, så passer en PXFlow direkte på denne koblingsfod. Det gør det nemt at konvertere til en PXFlow spildevandspumpe.

Pumperne leveres med de sidste nye høj-effektive elektromotorer fra 2 KW. til 195 KW., og det gør det nemt altid at vælge en PXFlow pumpe. Komplet pumpeprogram med koblingsfod og øvre guidefæste i rustfrit stål klar til at blive monteret i brønde fra størrelser helt ned til 800 mm. Pumperne har pga. af kølesystemet ingen blæservinge på motoren og det reducerer støj niveauet til absolut minimum. Nem og fleksibel installation enten vertikal eller horisontal, med boret DN flanger.

Vi bygger PXFlow pumperne i rammer og monterer ansugningssystem, så de er nemme at bruge til overpumpning, og på denne måde kan vi få vandet op af en brønd, hvor der fysisk ikke er plads til en pumpe. På alle overpumpninger, hvor vandet skal løftes på sugesiden, gælder det om, at pumperne har en lav NPSH værdi, så vi undgår kavitation.

  • Dykkede og tørtopstillede tilstopningssfrie spildevandspumper
  • Håndtering af råt spildevand
  • Pumperne kan fungere kontinuerligt dykkede eller tørtopstillede med lukket glukolkølesystem i standard version.
  • Den interne impeller, som sidder i den mekaniske akseltætning, cirkulerer kølevæsken rundt om motoren i et lukket system.
  • Pumperne fremstilles i EU med den nyeste fremstilling- og miljøstandarder.

Brochure fra PXFlow - spildevandspumper

PX Flow brochure forside RH Pumper

Klik på billedet og download brochuren.