Salg, udlejning og vedligeholdelse af spildevandspumper

Vi forhandler, udlejer og servicerer spildevandspumper til ethvert formål, men vi er også behjælpelige med overvågning og rådgivning. Vores mandskab har mange års erfaring indenfor næsten ethvert tænkeligt industriområde, og vi kan ligeledes altid tilbyde en professionel rådgivning om selv de mest komplicerede pumpeopgaver.

Vi leverer og monterer spildevandspumper og afhenter igen, når opgaven er løst. Ønsker du overvågning, er dette også muligt, ligesom vi også kommer med idéer til dine projekter, hvis du har behov for professionel assistance til planlægningen. Vi tilbyder desuden teknisk rådgivning om korrekt valg af spildevandspumper, og dermed er du altid sikret en optimal løsning, når du samarbejder med RH Pumper.

Spildevandspumper fra PXFlow og Pioneer selvansugende spildevandspumper

PXFlow pumper er udviklet af PAPANTONATOS S.A., der i mere end 45 år har produceret undervandstætte pumper af høj kvalitet. PXFlow pumperne er kendte for deres høje driftsikkerhed, miljøvenlighed og lange levetid.

Hos RH Pumper leveres PXFlow pumper altid med nye høj-effektive elektromotorer fra 2 KW. til 195 KW. Vi bygger desuden pumperne i rammer og monterer et sugningssystem, der letter arbejdet med overpumpning.

Også Pioneer er et kendt navn inden for pumpeindustrien. Siden 1998 har Pioneer leveret pumper gennem deres distributionsnetværk på globalt plan. De er kendte for deres innovative tilgang og deres høje standard inden for materialer og innovation.

Med en Pioneer pumpeløsning er du sikret en pumpe, der lever op til de høje krav, der eksisterer inden for industriel pumpning. Netop derfor fører vi også adskillige pumper fra Pioneer, da de er kendte for deres lange levetid og deres høje driftsikkerhed.

Kontakt os for rådgivning

RH Pumper har mere end 20 års erfaring med pumpeløsninger, og vi har gennem årene varetaget opgaver i både ind- og udland og sikret vores kunder de bedste løsninger. Vi løser alle opgaver – lige fra små projekter til større totalentrepriser.

RH Pumper holder til i rummelige lokaler på Stenrøjlervej 1 i Slagelse. Her har vi plads til vores store sortiment af materiel, og da vi samtidigt er beliggende tæt på motorvejen, kan vi nemt og hurtigt rykke ud, når du ønsker det.

Vi samarbejder med de bedste leverandører på markedet, og du er garanteret en kvalitetsbevidst løsning, når du handler med RH Pumper. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har brug for en professionel sparringspartner, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på levering, montering, overvågning eller vedligeholdelse af spildevandspumper.