Vi løser alle opgaver inden for overpumpning

Vores overpumpningsafdeling løser alle pumpeopgaver af kortere eller længere tids varighed. Vi leverer, idriftsætter, overvåger – og henter udstyret igen, når opgaven er løst. Overpumpning – af mere end 1.000 liter i sekundet, backup-pumper, højvandsalarm via sms, avanceret styring, døgnovervågning samt tilkaldevagt m.v. Vi er et af de få firmaer i Danmark, der har udstyret og ekspertisen til at løse alle typer.

SRO/Fjernovervågning er standard for alle overpumpninger med el- og motorpumper

Med SRO-overvågning (Styring Regulering Overvågning) kan man via loggen bl.a. følge med i, hvor mange gange pumpen er startet og hvornår i løbet af dagen samt se den totale pumpetid for hver pumpe over et døgn.

Oversigten, der kan indstilles individuelt, giver mulighed for at følge status for pumperne, eventuelle alarmer samt indstille kurveoversigten efter ønske.
Alle informationer kan eksporteres til brug i rapporter og statistikker m.v.

Overpumpning i forbindelse med relining af ledninger til spildevand i forsyningssektorer er en af vores stærke kompetencer.

Vi har lavet rigtig mange spændende overpumpningsopgaver i reliningsprocessen. Fra små pumpejob med slampumper ned til bare 2” til de største og meget komplicerede overpumpninger. Her har vi kryddset både jernbane og motorvej med flere transmissioner på 650 mm rør og ydelser på over 1100 liter pr. sekund.

Tidligere lavede vi alle overpumpninger med selvansugende motorpumper. I dag har vi lavet elektriske selvansugende spildevandspumper, hvilket er billigere, og overpumpningen giver mindre støjgener.

Hurtig udrykning

Komplet levering med styring, slanger, ramper mm.

Overvågning og døgnvagt, højvandsalarm via sms

Afhentning af udstyret, når opgaven er løst.

Afspærringsballoner

- med balloner, som passer i firkantede, ovale og runde rør, på langs, på tværs eller på højkant. Professionel og erfarent personale.

Kontakt os døgnet rundt

Ring på

+ 45 5850 6065 eller skriv til os på info@rhpumper.dk og få det bedst mulige udgangspunkt for en løsning på din opgave.