Hos RH Pumper har vi mange års erfaring

- tung teknisk erfaring og inden for næsten alle industriområder. Vi har sikret vores kunder den optimale løsning, uanset om der skulle pumpes slam med stort tørstofindhold, udskiftning af spildevandspumper som stopper til, rustfrie pumper til medicinalindustrien eller pumper til den tunge industri samt offshore. Nogle gange er det de helt små tekniske spidsfindigheder, der gør, at en pumpeløsning fungerer dag ud og dag ind.

Få andel i vores omfattende viden om pumper

  • Salg af pumpeløsninger til mange brancher

  • Vedligeholdes af pumpeløsninger

  • Overvågning af pumpeprojekter

  • Markedsledende indenfor teknisk rådgivning af pumpevalg, installation og overpumpning

  • Løsning af komplicerede pumpeopgaver i samarbejde med vores kunder.

Overpumpning

RH Pumper har i de seneste 10 år været involveret i større overpumpningsopgaver i både ind- og udlandet, og overpumpning er blevet en stor del af RH pumper. Vi har også udlejning af pumper, afspærringsballoner og mobile spildevandsriste til alt - fra små opgaver til store projekter samt overpumpning i totalentreprise.

Vi holder til ved Slagelse, hvor vi har gode kontorer og værkstedsfaciliteter samt masser af plads til pumper, brønde, rør og andet materiel. Lige uden for døren er hovedvejen og kun 2 km til motorvej E20. Herfra har firmaet fantastiske muligheder for at servicere alle kunder, som skal bruge pumper og overpumpning.

RH Pumper løser opgaven

Du har altid mulighed for at få en pumpeteknisk gennemgang af dit projekt, ligesom vi også gerne kommer med uforpligtende tilbud på alle former for pumpeopgaver. Ring på + 45 5850 6065 eller skriv til os på info@rhpumper.dk og få det bedst mulige udgangspunkt for en løsning på din opgave.

RASMUS HANSEN, Direktør
RASMUS HANSEN
Direktør
Thomas Dantrup rhpumper.dk
THOMAS DANSTRUP
Serviceleder
Bogholder Maybritt Jensen - RH Pumper
MAYBRITT JENSEN
Økonomi
Thomas Holm - RH Pumper
THOMAS HOLM
Driftskoordinator
Ingeniør Søren Agergaard Bonnerup - RH Pumper
SØREN AGERGAARD BONNERUP
Ingeniør
Elektriker Jesper Esmann - RH Pumper
JESPER ESMANN
Elektriker
JACEK LASKOWSKI
Montør
Smed
SUSANNE HOFF-CLAUSEN
Web & marketing